dilluns, 22 de gener del 2018

Viu el Parc!

El dijous 24 de novembre, un dia assolellat, els nens i les nenes de cinquè vam visitar el Parc Natural d'Olèrdola i vam participar d'una festa escolar que organitza cada any la Diputació de Barcelona al mateix parc. A aquesta festa van assistir-hi vora 365 alumnes d'escoles de Gavà, Olivella, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú.

Amb la visita al Parc d'Olèrdola, les classes de cinquè van completar els continguts sobre flora i fauna propers treballats a l'àrea de medi natural. A la festa, tots els nens i les nenes van gaudir d'una estona de jocs, cants i balls.

Si voleu veure l'àlbum amb les millors fotografies de la visita al Parc d'Olèrdola i de la festa escolar, feu clic a la imatge següent:

Viu el Parc
Aquesta visita es va completar amb una activitat a l'aula, durant la qual un educador mediambiental va explicar als alumnes el concepte de parc natural i va donar a conèixer els elements naturals i patrimonials que hi podem trobar i les normes que tothom ha de complir per vetllar per la seva conservació. Podeu veure les millors fotografies si cliqueu la imatge següent:

 Taller Viu el Parc 5è